Descriere
FENTIMANS GINGER BEER 0.275L
Băutură răcoritoare carbogazoasă cu extract de rădăcină de ghimbir fermentat si infuzii de plante.
Apă carbogazoasă, extract de rădăcină de ghimbir fermentat (apă, sirop de glucoză, rădăcină de ghimbir, suc concentrat de pere, drojdie), zahăr, sirop de glucoză, suc concentrat de pere, arome naturale de: ghimbir, lămâie, ardei; corector de aciditate: tartrați de potasiu, acidifiant: acid citric; infuzii de plante (veronică, ienupăr, coada șoricelului).
Valoare energetică: 39 kcal (166 kJ), Grăsimi: 0 g, din care acizi grași saturați: 0 g, Glucide: 9 g, din care zaharuri: 7,8 g, Proteine: 0 g, Sare: <0,01 g.
A se păstra la loc răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare. După deschidere se va păstra la rece și se va consuma în cel mult 3 zile
A se consuma de preferință înainte de: vezi partea superioară a sticlei. Fără gluten. A se consuma rece.
Țara de proveniență: Marea Britanie
FENTIMANS este o băutură revigorantă carbogazoasă, inspirată din rețete tradiționale, utilizând o combinație de infuzie și fermentarea ingredientelor naturale, cu tradiție de peste 100 de ani. Băuturile artizanale sunt preparate pe o perioadă de 7 zile.
FENTIMANS Ginger Beer este obținut folosind aceleași tehnici tradiționale pe care Thomas Fentiman le-a folositîn 1905: fermentarea celei mai fine rădăcini de ghimbir chinezesc pentru a obține o băutură înțepătoare și plină de aromă.
Ingrediente: apă carbogazoasă, extract de ghimbir fermentat (apă, sirop de glucoză, rădăcină de ghimbir, suc de pere*, drojdie), zahăr, sirop de glucoză, suc de pere*, arome naturale (ghimbir, lămâie, ardei), borotartrat de potasiu, acid citric, infuzii de plante (șopârliță, ienupăr, coada șoricelului).
DESPRE FENTIMANS GINGER BEER
Fentimans este o bautura racoritoare carbogazoasa cu o istorie de peste 100 de ani, o afacere de familie ce inspira milioane de oameni. in 1905, Thomas Fentiman din Cleckheaton, Anglia, a fost abordat de un coleg de meserie pentru un imprumut. A fost incheiat un acord si a fost furnizata drept garantie o reteta pentru bere de ghimbir preparata botanic. imprumutul nu a fost niciodata rambursat, asa ca Thomas a devenit proprietarul retetei unice.
Fearless, cainele familiei lui Thomas, a fost castigatoarea clasei de obedienta Crufts din 1933 si 1934. Thomas a fost atat de mandru de realizarea sa incat nu numai ca i-a folosit portretul pe sticle, ci imaginea ei a impodobit fiecare fabrica Fentimans. Fearless pazeste cu mandrie fiecare sticla Fentimans pana in prezent.
Lumea s-a schimbat mult de-a lungul a 100 de ani de cand Thomas Fentiman a fondat afacerea. Fentimans a trebuit sa se adapteze pentru a satisface cerintele unei lumi in continua schimbare.
Peste 100 de ani de la infiintarea Fentimans, iar afacerea se afla inca in familia Fentimans si este detinuta de stranepotul lui Thomas Fentiman. De asemenea, se continua prepararea bauturilor naturale delicioase prin tehnica de fabricare a berii botanice in mai multe etape. Procesele au fost actualizate, insa, totusi, singurul lucru care nu s-a schimbat este calitatea superioara, maiestria si aroma de neegalat a bauturilor Fentimans.
Pentru a completa si a imbunatati lichidul botanic fermentat, aromele naturale si uleiurile esentiale sunt extrase cu atentie din ingrediente provenite cautari atente, apoi amestecate cu lichidul botanic fermentat. Acest lucru are ca rezultat arome distinctive si complexe.
Berea de ghimbir Fentimans este preparata botanic folosind aceleasi tehnici traditionale ca si cele folosite de Thomas Fentiman in 1905. Se fermenteaza cea mai buna radacina de ghimbir chinezesc pentru o bautura puternica si plina de aroma. Berea de ghimbir se poate folosi pentru a realiza Ginger Spritz. Servirea acestei bauturi este o modalitate excelenta de a impresiona prietenii si familia cu o combinatie inedina si delicioasa. Veti avea nevoie doar de 125 ml bere Fentimans Ginger, 50ml de vin rosu, 15ml de Triplu Sec si cateva feliute de lime pentru decor.